Miketić: Vulin, poznat po razbijanju demonstracija devedesetih, da obuzda svoje falange

Poslanik, član stranke Zajedno Đorđe Miketić ocenio je danas da je "režim u paničnoj defanzivi".
Miketić: Vulin, poznat po razbijanju demonstracija devedesetih, da obuzda svoje falange
Foto: 021.rs

Kako je naveo, nijedna poznata "finta za gašenjem protesta nije prošla, tako da mu je ostao samo još jedan adut – režirani incidenti".

Miketić je, u pisanoj izjavi, pozvao direktora Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandra Vulina da podnese ostavku i "tako doprinese smirivanju situacije u društvu".

"Ideja je da režim preko ubačenih elemenata i provokatora izazove incidente i otera pristojne i odlučne građane koji nedeljama učestvuju na mirnim građanskim protestima. Vulin, dobro poznat po razbijanju demonstracija devedesetih godina, hitno treba da obuzda svoje orkestirane falange", rekao je Miketić.
 
Prema njegovim rečima, "sve što je režim do sada radio samo je podizalo rešenost građana da u zahtevima istraju, pa će tako biti i sada".
 
"Zahvaljujemo policajcima u civilu koji su zajedno sa našim redarima sprečili nekoliko incidenata ispred zgrade Radio-televizije Srbije. Odsustvo uniformisane ali i saobraćajne policije, govori da režim incidente priželjkuje, ali i da je pripadnike sektora javnog reda i mira ostavio bez adekvatne zašite", zaključio je Miketić.
  • Maša

    29.05.2023 09:39
    Ostavka
    Hvala, gospodine Miketiću!
  • Ovaj je sumnjiv

    29.05.2023 09:33
    Ovaj Miketić radi za Vučića, on bi mirne proteste, a Vučić i Ana Brnabić da ne podnesu ostavku. Ok ima stranki koje će da slušaju zahteve naroda na protestu, a Miketić to nije on čuva RTS po nalogu Vučića za kojega radi
  • Fotije

    28.05.2023 17:11
    Nema ostavki, neće domaćim izdajnicima to proći.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija