Tabloidi zbog tvita optužili Karića za "izdaju Vučića", nazvali ga "bednikom"

Bogoljub Karić je reagovao na naslove u tabloidima da je "izdao Vučića".
Tabloidi zbog tvita optužili Karića za "izdaju Vučića", nazvali ga "bednikom"
Foto: Youtube (Dnevnik, Screenshot)

Naime, Informer i Alo su objavili tesktove o Kariću, jer je odgovorio na tvit pevačice Seke Aleksić, koja je objavila fotografiju sa jučerašnjih protesta "Srbija protiv nasilja", javlja N1.

Alo je potom objavio tekst sa naslovom "IZDAO VUČIĆA KAO LUKAŠENKA Karić okrenuo leđa predsedniku", a Informer je napisao da "BEDNIK BEDNI! Bogoljub Karić izdao i Vučića!".

Takođe, TV Pink je najavio da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Hit tvit", u kojoj će večeras gostovati, govoriti o "izdaji Bogoljuba Karića".

Karić je ove objave okarakterisao kao "zloupotrebu medijskog prostora".
 
"Pominjanje moga tvita upućenog gospođi Seki Aleksić je bio moj logični gest kao ličnom prijatelju, koja je u periodu najžešćih političkih progona mene i članova moje porodice 2005. godine od strane bivše 'demokratske' vlade svojim javnim istupima jedina javno istupala i pokušavala da zaštiti naš integritet i ukaže na zloupotrebu vlasti. Moj tvit od jedne reči je bio isključivo lični akt prijateljske podrške njoj, bez ulaženja u bilo kakvu suštinu njenih privatnih aktivnosti i opredeljenja", naveo je on u saopštenju dostavljenom medijima.
 
Dodao je da je pominjanje okretanja leđa Srbiji i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću "pokušaj da se obezvredi njegova decenijska bezrezervna podrška dokazanom razvoju i napretku Srbije pod Vučićevim liderstvom".
"Uvek sam isticao, a to radim i sada, da za predsednika imamo političkog lidera i domaćina koji je nakon dvadeset i više godina otvorio Republiku Srbiju prema svetu, probudio uspavane nacionalne potencijale, zaustavio konstantno propadanje privrede, uveo nas u partnerstva sa najuglednijim svetskim kompanijama i razvio trajna prijateljstva sa ekonomski i razvojno najuglednijim zemljama sveta", istakao je Karić.
  • Mikica

    29.05.2023 01:54
    Karic
    Karic je cica sa sto lica jeste sposban al mala dusa, od Srbije se obogatio Srbiji nista dobro nije vratio nazalost pare ne cine coveka ko ga licno zna nista dobro nije video to sto glumi primitivnog coveka to mu je maska nimalo naivan tip samo ga licna bahatost dovede do gluposti ko ove poslednje u nizu
  • Deda Slavko

    28.05.2023 22:59
    Frka u "firmi"
    Kada ste spali,da sa karićem pravite propagandu,ne bi vam bio u koži.
  • Timi

    28.05.2023 21:11
    Zapitajte se,koliko su uzeli tipovi koji se ne eksponiraju,kada ovaj prodavac "časti i srbstva" živi u luksuzu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija