Teretno vozilo naletelo na muškarca i devojčicu u zaustavnoj traci: On poginuo, ona povređena

Jedan muškarac je stradao, dok je devojčica povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.35 časova na putu Pepeljeva - Lajkovac.

Udes se dogodio na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Beogradu, pišu beogradski mediji.

Do nesreće je došlo kada je teretno motorno vozilo udarilo muškarca I.Ž. i dete A.Ž. koji su se nalazili pored svog vozila u zaustavnoj traci.

Muškarac I.Ž. život je izgubio na licu mesta, a devojčica je sa povredama prevezena u bolnicu, piše Telegraf.

  • Ана

    02.06.2023 11:47
    питање
    Ја сам разумела да је возило стало у делу коловоза који јесте зауставна трака али и да су отац и дете изашли из возила на левој страни и тиме највероватније изашли из зауставне траке. То је потребно разјаснити, имати све потребне информације, па тек онда доносити закључке.
  • Slucaj

    30.05.2023 09:46
    Mozda nije mesto ali znate li koliko ima budala koji se zaustave u traci za ukljucenje/iskljucenje sa auto-puta, jer je u zaustavnoj zabranjeno (a ovde kao nije)?! I drugo, znate li koliko se retarda u prvoj brzini ukljucuje iz zaustavne trake, da bi sto pre pobegli iz trake u kojoj nisu smeli biti? Vozite do 80-90 bre, kad ste vec u njoj, pa se ukljucite, a ne da pravite kurslus u voznoj. Ja cesto stanem u zaustavnu traku kad vidim psa na putu. Nekad uspem da ga ubacim u kola, nekad samo ostavim hranu. Nikad ne racunam da ce ostali vozaci paziti na mene.
  • Aleksa

    29.05.2023 20:11
    Stalno se pitam
    a zašto kamion vozi zaustavnom trakom? Koji put se ovo dešava, isti scenario. Auto stane u zaustavnu traku, na njega naleti kamion u 90% slučajeva.
    Analiziram oba učesnika.
    Auto: istina, viđam genijalce koji stanu u zaustavnu traku da nužde, ili da dete nuždi, to su mahom budale, slažem se. Ima i kada krepa auto, i za to i služi zaustavna traka.
    Ajd sad kamion:
    Zašto kamion vozi zaustavnom trakom?
    I tu mogu odmah i da stanem jer je situacija fundamentalno drugačija. Auto stoji u zaustavnoj a kamion se kreće.
    Sve i da uzmem da je kamionu pukla guma, neki kvar se desio, vozaču pozlilo, izgubio svest, ili se to dešava toliko često da onda mora da potrefi i nekoga ko se zadesio u zaustavnoj, ili je to baš tolika slučajnost da je prosto za nepoverovati da se potrefi uvek neki problem pa je kamionu potrebna zaustavna, koja nije prazna i kamiondžija ne vidi auto ili ne može ds vidi auto. Meni će pre biti da je u pitanju neka fora da se vozi zaustavnom trakom. Ili se spava za volanom.
    Mislim, u najvećem postotku, autoputevi kroz srbiju su solidno i ravni i pregledni, vidi se dosta ispred. Evo ne znam, bogumi. Bezveze izgubljen život

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija