MUP o dojavama o bombama u školama: Policija sprovodi mere

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se u vezi sa dojavama o bombama u školama u Novom Sadu i drugim gradovima.
MUP o dojavama o bombama u školama: Policija sprovodi mere
Foto: 021.rs
"Pripadnici MUP-a su i danas, nakon dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u mnogim školama na teritoriji Srbije, izašli na teren gde sprovode mere i radnje iz svoje nadležnosti. I u prethodnim danima kada je bilo ovakvih dojava, za koje je utvrđeno da su bile lažne, policija je sve vreme bila na terenu i brinula se o bezbednosti učenika i građana naše zemlje", kaže MUP u saopštenju. 
Podsećaju da je od 8. maja pojačano prisustvo policijskih službenika u svim osnovnim i srednjim školama, kao i u zonama škola, koji sa školskim policajcima preduzimaju mere bezbednosne zaštite.
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno brinu o bezbednosti i sigurnosti svih građana i u saradnji sa nadležnim tužilaštvima rade na rasvetljavanju svih događaja u vezi sa dojavama o postavljanju eksplozivnih naprava u školama i svim drugim objektima", zaključuje se u saopštenju, bez drugih detalja.
  • Poaro

    02.06.2023 18:18
    Herkul Poaro, Glavni inspektor Džejms Džap i Kapetan Artur Hejstings bi to rešili u jednoj epizodi.
    Uvek otkriju počinioce zlodela, koji su i nama dobro poznati.
  • BOB

    29.05.2023 16:27
    Mislim
    Meni samo nisu jasne dve stvari.. 1. Budući da ovo stanje sa dojavama nije od juče, kako je moguće da nema ni jedan, jedini trag ka rešenju, tj. kako je moguće da policija il ko to već istražuje ne može da udje u trag dojavama?
    2. Takodje nelogična stvar, kako je moguće da ljudi iz KDJe tako brzo uspeju da provere sve škole za 2 sata I utvrde da bomba ne postoji?
  • Bolje

    29.05.2023 15:35
    da se javite sa saopštenjem da ste nakon "mukotrpnog" truda i rada najzad uhvatili počinioce koji vec celu godinu maltretiraju i uteruju strah deci. Sve ostalo je prazna priča ili tačnije stanje nenormalno i "stabilno" haotično u sns državi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija