VIDEO: Blokiran auto-put kod Autokomande zbog dešavanja na Kosovu

Nekoliko stotina građana blokiralo je auto-put kod Autokomande u Beogradu zbog situacije na Kosovu.

Na kolovoz su izašli građani koji nose zastave Srbije i transparente na kojima piše "Nema predaje". 

Može se čuti kako pevaju patriotske pesme i skandiraju "idaja, izdaja".

Među okupljenima je i profesor Miloš Ković. Tu je i Mladen Obradović, vođa zabranjene organizacije "Obraz".
 
Među okupljenima je u jednom trenutku došlo do verbalnog sukoba pošto je jedan mladić pozvao na skup ispred Ambasade Nemačke sutra u 20 časova. 
 
Drugi učesnici protesta su se tome usprotivili i upitali ko ga je poslao, optužujući ga da je poslat da rastera skup.
 
Deo učesnika blokade je napustio auto-put.
 
Skup je organizovan putem društvenih mreža.
 
Saobraćaj se sa autoputa usmerava kroz Ustaničku ulicu ka Slaviji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Професор

    30.05.2023 12:25
    Храни сина па шаљи на војску, Србија се умирит не може. Каква енергија и хајдучки дух. Браво соколови тако се показује да Срби нису пекмезави ко Аца квислинг и ови другосрбијанци.
  • Vladan

    30.05.2023 12:04
    @logika

    Već nam oduzimaju životni prostor i to uz pomoć ovdašnje vlasti u žandarmerije, i ja sad treba da stanem uz one koji za njih glasaju? Kosovo mi je najnebitnija stvar ikada, a za ove vučićevce koji se dole ritaju aktivno navijam da ih snađe sve najgore na svetu.
  • Okupljanje na Gazeli

    30.05.2023 08:57
    jedan zahtev = Vučiću odlazi
    U petak treba svi da odma se skupljamo na Gazeli i na autoputu ispred SC, nikakvo gubljenje vremena na šetnje i na protest ispred skupštine ili ambasada. Od petka se protest mora započinjati skupljanjem na autoputu i nema sklanjanja danima dok Vučić izdajnik ne podnese ostavku. Svako ko pozove na šetnju i sklanjanje sa autoputa znajte da je izdajnik protesta i da radi za Vučića na razbijanju protesta. Od sada proteste Svi protiv Nasilja treba da počinju na autoputu kod Gazele i tu da traju danima sa miILIon ljudi sa jedinim zahtevom OstAVka !! Protestu dodati Građansku neposlušnost u vidu prestanka plaćanja računa, struje, registracija vozila i svega dok Vučić ne podnese ostavku. Vučićev opstruiše odbranu Kosova i sprovođenje 1244 UN rezolucije i mora biti smenjen. Kosovo je Srbija - Vučiću odlazi !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija