Đukanović: Albanske prevoznike koji su dovozili na SNS miting u Beograd treba tretirati kao naše

Član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović izjavio je, komentarišući što su ljude sa Kosova na skup te stranke dovozili autobusi agencija iz Prištine, da to treba tretirati kao "naše prevoznike".
Upitan kako je plaćena usluga agencijama iz Prištine, Đukanović je u emisiji "Pravi ugao" na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je to pitanje za ljude sa Kosova i Metohije koji su se angažovali da dođu na skup.
"Bilo je autobusa iz Bugarske, Rumunije... Naši Srbi na Kosovu i Metohiji su se, pretpostavljam, snašli. Morate njih da pitate", kazao je on.
Naveo je da SNS ima odbore na Kosovu i Metohiji i da pretpostavlja da su i oni iznajmili neki autobus.
 
"Meni je drago da i albanski prevoznici, neke njihove turističke agencije, žele da dođu da voze kroz Srbiju i da ostave novac ovde. Tako da nemamo ništa protiv toga, mi to tretiramo kao da je južna srpska pokrajina", rekao je Đukanović.
 
Upitan da li je iz današnje perspektive, nakon pokušaja zauzimanja zgrada opština od strane kosovske policije i sukoba Srba sa Kforom, bila greška dovoditi ljude sa Kosova i Metohije na skup "Srbija nade" 26. maja u Beogradu, Đukanović navodi da su oni sami želeli da dođu, iako im je bilo rečeno suprotno.
  • Mojsije

    31.05.2023 16:30
    Ju ju
    Djuka moler?!? Zar zaista ocekujete od njega da kaze nesto iskreno??? Svaki put kad je progovorio covek je lagao. Zao mi onog bizona sa Fruske gore zbog imena.
  • Lola

    31.05.2023 13:40
    Ko je kome ostavio novac?
    Navodno su albanski prevoznici kao potrošili neki novac u Srbiji? Pre će biti obrnuto, da je SNS koji je finansirao skup ostavio novac Albancima kad su angažovali njihove prevoznike. Drugim rečima, ne samo što su im "ispraznili" sever Kosova da upadnu u prazne opštine nego su im još dali i novac za to. Ali šta očekivati od SNS sekte.
  • Zoran

    31.05.2023 12:35
    Komentar
    Sta ocekivati od SNS sekte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija