Maturantkinje povređene kod Novog Pazara, sletele kolima s puta

Pet maturantkinja srednje Medicinske škole iz Novog Pazara su povređene kada su vozilom sletele s puta na deonici Novi Pazar - Draževiće, objavio je portal Nova.rs.
Maturantkinje povređene kod Novog Pazara, sletele kolima s puta
Foto: 021.rs
Vozilo u kojem su se maturantkinje nalazile sletelo je u kanal pored puta, a pretpostavka je da je do nezgode došlo zbog mokrog kolovoza, pošto kiša celog dana pada na teritoriji Novog Pazara, objavila je Nova.rs.
Kako je javila Radio televizija Novi Pazar, jedna devojka je zadobila teže povrede glave, a dve su upućene u Opštu bolnicu Novi Pazar radi daljih pregleda. Dve su puštene na kućno lečenje.
One su su javile Domu zdravlja u Sjenici.
 
Iz gradskog Saveta za bezbednost saobraćaja i Saobraćajne policije apeluju na roditelje da ne daju maturantima vozila, a na maturante da strogo poštuju propise o bezbednosti saobraćaja, kako bi sačuvali svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Teme

udes
  • The Lalosh

    30.05.2023 22:59
    Ček stani...
    Dozvoliš polaganje za osobe mlađe od 18 godina, i kada dobiju dozvolu, apeluješ na roditelje da im ne daju vozila?!
    Ko je ovde lud?
    Valjda treba toj deci godinama, od kada se rode objašnjavati o opasnostima u saobraćaju? Prvo peške, pa na biciklu, pa biciklom u saobraćaju, pa mopedom, pa kada stigne do automobila ima neke dobre navike i iskustvo šta ga/ju čeka kada sedne u auto.
    A ne da nosiš dete u rukama ili ga guraš u kolicima ili držiš za ruku i prelaziš na crveno ili pretrčavaš ulicu. Pa kada vozite bicikl zajedno poštuješ saobraćajne propise i objasniš šta i kako. Da kada sedne na moped već ima izgrađen osećaj, a u auto kada sedne seti se da je i on/ona ponekad i pešak i biciklista i mopedista...
    A ovako? Položi testove, provuče se na polaganju i onda apel da im se ne da da voze?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.