"Narodni štab" u dvorištu N1, redakcija traži od policije da ukloni ljude koji ometaju rad novinara

Oko 30 osoba već više sati protestuje u dvorištu televizije N1, gde sa ozvučenjem i transparentima iskazuju nezadovoljstvo zbog izveštavanja medija, ali i postupaka vlasti i opozicije.
Kako je preneo N1, okupljeni koji nose transparente na kojima piše "Narodni štab", od N1 traže da govori istinu, a novinare su pozvali da izađu napolje.
 
Redakcija N1 traži od policije da reaguje i ukloni grupu ljudi, koja je neovlašćeno ušla na privatan posed i satima ometa rad novinara i ostalih zaposlenih na N1.
Okupljeni za sebe kažu da su predstavnici naroda, čiji je cilj da "spasu državu od anarhije", a televiziji N1 su poručili da će ih "stići gnev naroda".
 
U svom govoru koji drže ispred zgrade te televizije optužili su medije za "manipulaciju, a predsednika države Aleksandra Vučića da je eksponent stranih službi".
 
 
Upitani koju od političkih partija podržavaju, rekli su da su i vlast i opozicija "dve strane istog novčića koji drži Soroš".
 
 
N1 prenosi da policija ne reaguje i da im je zgrada blokirana. Dodaju da je policiji prijavljeno da su došli neovlašćeno i ušli na privatan posed. Novinari N1 navode da ne mogu da izađu iz redakcije.

Teme

n1
  • Anna

    31.05.2023 12:13
    Svakog dana barem trećina vesti iz Srbije su kao iz "Zone sumraka".
  • Ralle

    31.05.2023 07:49
    Lepo su im pokazali gde treba da idu..dosad su gledale zadrugu pa im dosadno...divne nase
  • pape

    31.05.2023 07:47
    eeee
    Devojčice i dečaci, pogrešili ste objekat. Treba da ste ispred Takovske 10 sa tim parolicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija