FOTO Prtljag pun neprijavljenih stvari: Zaplenjena firmirana roba i nakit vredni oko 45.000 evra

Carinici su tokom prethodne noći na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom sprečili pokušaj krijumčarenja firmirane garderobe i nakita u vrednosti od oko 45.000 evra.
Kako je saopšteno iz Uprave carina, pripadnici te službe su našli torbu punu firmiranih stvari sa etiketama kao i skupocenim nakitom u kombiju srpskih registarskih oznaka koji je prevozio putnike iz Švajcarske ka Srbiji.
"Vozač (68) je tvrdio da je preuzeo torbu na prevoz i da ne zna šta se u njoj nalazi, a tek nakon otkrivanja neprijavljenih stvari pokazao je račun za robu na kojem je pisalo da vrednost stvari prelazi iznos od 31.000 evra", stoji u saopštenju.
Carinici su u torbi putnika (58) istog kombija otkrili nakit vredan 14.000 evra koji takođe nije bio prijavljen.
 
 
Protiv vozača i putnika pokrenut je prekršajni postupak, dok je sva neprijavljena roba zadržana do njegovog okončanja.
  • Vladaiam

    31.05.2023 21:23
    A neki lokalni djilkos,
    iliti stručnjak izstranke je u fazonu: "e majke vam ga, sad ste našli da radite kad meni stiže narudžbina preko ALMAZNONA, pi!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.