Pak optužila Vučića za kriminal i prisluškivanje: Zamajava sve predlaganjem rešenja kroz izbore

Doskorašnja članica Glavnog odbora SNS Stanislava Pak izjavila je da je Aleksandar Vučić "svoju energiju usmerio na uništavanje neistomišljenika, rastakanje Srbije".
Kako je rekla Pak, kroz sistem međunarodne korupcije "uspeo je da sakrije pred očima celog sveta razmere kriminala i represije, koja je danas vidljiva na svakom koraku".
"Nastavljam svoje delovanje, na način koji mi bude dostupan. Verujem da će me pozvati i moje nekadašnje kolege iz Radio televizije Srbije, iako im je uređivačka politika slična, kako je primetio Vučić, državnoj televiziji u Pjongjangu", navela je Pak u autorskom tekstu za nedeljnik NIN.
Pominjući Vučića, ona je navela da je "predlog rešenja kroz nove izbore samo kupovina vremena".
 
"To što postavlja uslove ili ne da Srbiju ovome ili onome je smešno. On pokušava ovu neverovatnu enegriju građana da pretvori u nekakav sukob sa pojedincima na ličnom planu. Na taj način će nastaviti da zamajava sa jedne strane, a sa druge strane će da završava poslovne aranžmane koji su njemu bitni", navela je Pak.
 
Ona je napisala da krajem 2016. jedan tabloid objavio na naslovnoj strani fotografije nje i, tada poslanika, Đorđa Vukadinovića, uz naslov "Izdaja: Toma napravio pakt sa Vučićevim neprijateljem!?" kao i da je pored snimaka iz više uglova objavljen i audio-snimak razgovora.
 
"Taj primer ukazuje na praksu nezakonitog praćenja i snimanja razgovora, mojih ili Vukadinovićevih, svejedno", navela je Pak kao i to da je nju "samo par minuta nakon sastanka, Vučić zvao i smejao joj se".
 
Pak je, ispod teksta, potpisana kao savetnica za medije bivšeg predsednika Srbije Tomislava Nikolića, nekadašnja novinarka RTS, sada direktorka Kancelarije za regionalni razvoj i da je prošle nedelje dala ostavku na članstvo u GO SNS, čija je članica bila od 2009. godine.
  • Dr

    01.06.2023 11:35
    Ne mešam se u politiku
    Ali najgori su mi ovakvi likovi (ne znam kako se kaže u ženskom rodu, zbog rodne ravnopravnosti) koju se.u po nečemu u čemu su učestvovali deceniju (inače nisam ni pročitao tekst jer je gospodnja iritantna sa svojim tezom da su svi u njenom okruženju lopovi i kriminalci sem nje).
  • Mija

    01.06.2023 10:03
    Mija
    Ovu dotičnu Gospodju mogu ozbiljno shvatiti samo ako postane Svedok Saradnik! Ovako…znam neznam nesmem Itd nikako!!! Znamo svi da je AV u celosti rasturio Srbiju Društvo Sistem…sve je skoro Kriminilizovao ali ako zaista posedujete a sigurno posedujete bilo kakav neoborivi dokaz iznesite i svi Gradjani bi vas zaštitili i Svet!!! Ovako…ništa i Nenadaj se nekoj blažoj kazni jer predugo je vremena prošlo za sve kombinacije!!! Hvala!
  • Jovica

    01.06.2023 08:38
    Klasika
    Nešto joj obećali, ali je ostala praznih šaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija