FOTO: Tukli i vezali radnika obezbeđenja kineskog tržnog centra, pa odneli sef sa oko 23.000 evra

Beogradska policija uhapsila je S. D. (45) i D. Dž. (47) zbog razbojništva.
Sumnja se da su oni 29. maja oko 23.40 časova, u jednom kineskom tržnom centru u Novom Beogradu, sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, zadali više udaraca po glavi i telu radniku obezbeđenja, a potom mu vezali ruke i noge selotejpom i kanapom.
Zatim su, kako se sumnja, pokidali kablove sa risivera za video-nadzor i obili jedan lokal iz kojeg su odneli sef sa 23.000 evra i 40.000 dinara. 
 
Kod S. D. i D. Dž. pronađen je veći deo ukradenog novca. 
 
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Žika

    03.06.2023 12:09
    Pljačka kos Kineza
    Ako su to Kineske pare, neka im je Bog na pomoć...!
    "Trijade ne zaboravljaju".
  • Komshija

    02.06.2023 19:31
    Menjacnica ?
    Ukoliko sef nije pripadao menjacnici, oce li nadlezni organi i inspeckije da ispitaju odakle tolke devize u lokalu koji po zakonu ne sme da prima evre ili bilo koju valutu osim domace valute, odnosno, Dinara ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.