Ne, Milica Zavetnica nije dala deci imena Kosovo i Metohija: "Brisel i Berlin sigurno neće biti"

Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski demantovala je navode da je deci dala imena Kosovo i Metohija.

Netačna informacija se najpre pojavila na društvenim mrežama, nakon čega su pojedini mediji bez provere objavili to kao vest. 

Snimak ekrana na kojem je navodna vesti, a koji se deli na društvenim mrežama, nije autentičan, prenosi FakeNews Tragač.

Đurđević Stamenkovski je prethodno navela da očekuje dva dečaka, a lažnu vest o davanju imena deci demantovala je lično.
 
"Pretpostavljam da je možda u pitanju nečiji pokušaj da se našali i nemam problem sa tim, ako nekome to uveseljava trenutak u ovom vremenu opšte zabrinutosti, ne zameram. Ali pozivam da se povede računa ubuduće, jer nekada i šale proizvode lanac dezinformacija i lažnih vesti, a to sve skupa najčešće ima određene posledice. Da ne govorim o tome koliko sam danas poziva i poruka dobila ovim povodom", poručila je Đurđević Stamenkovski.
 
Oglasila se i na Tviteru:
 
"Verujte da sam više razmišljala o Zeti i Raški, ali pošto su momci, moraćemo drugačije. U svakom slučaju, Brisel i Berlin neće biti", navela je predsednica Zavetnika.
  • Moja Rusija

    05.06.2023 08:40
    Može im dati imena kao Putin, Prigožin, Bocan, Šojgu. Imena njene voljene zemlje.
  • Lale

    01.06.2023 20:14
    Verovatno Aleksandar i Vojislav, po njenim politickim ocima...eventualno Toma?
  • Михајло

    01.06.2023 19:47
    А зашто није? То је још један доказ да није патриота!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.