MUP: Višečasovna zadržavanja teretnjaka na granici "usled usporenijeg rada hrvatskih organa"

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su u toku višečasovna zadržavanja teretnjaka na graničnim prelazima prema Hrvatskoj "usled usporenijeg rada hrvatskih pograničnih organa".
MUP: Višečasovna zadržavanja teretnjaka na granici "usled usporenijeg rada hrvatskih organa"
Foto: 021.rs
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretna motorna vozila najduže čekaju na graničnu kontrolu na izlazu iz zemlje, na prelazu Bezdan - oko 480 minuta, na Šidu i Batrovcima oko 360 minuta, dok na graničnom prelazu Bačka Palanka kamioni čekaju oko dva sata.
"Takođe, na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš teretna vozila čekaju oko dva sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila", navode u MUP.

Apeluju na vozače da biraju alternativne putne pravce i manje opterećene granične prelaze.

  • zztop

    02.06.2023 16:11
    Kume pa nije to otvoreni balkan , shengen je to ...
  • Davor

    02.06.2023 15:16
    Sporiji rad organa
    I moj organ sporije radi
  • Daf XF

    02.06.2023 14:46
    Informacije totalno pogrešne. Cekamo po 2 dana da pređemo granicu. I na koje alternative pravce da idem, kada imamo samo 2 prelaza, sa jednom trakom prema Mađarskoj?
    Tj. Dve trake za izlaz, a cela Srbija, Makedonija, Crna Gora, pa nekada i Grci i Bugari idu preko samo te dve trake.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.