Bežao od policije, vozio unazad, udario u službeno vozilo

Na ulicama Aleksinca se noćas odvijala prava filmska jurnjava automobilima.
Bežao od policije, vozio unazad, udario u službeno vozilo
Foto: Pixabay

Nakon toga pritvoren je K. G. (25) iz Soko Banje zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, piše Blic.

On će se teretiti i za uništenje i oštećenje tuđe stvari i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

"K. G. se sumnjiči da se noćas oglušio o naređenje policijskih službenika da zaustavi svoje vozilo, već je vožnjom unazad u punoj brzini udario u službeno vozilo. Policija je prilikom pretresa vozila osumnjičenog pronašla više od dvadeset pet tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci", saopštila je Policijska uprava Niš.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužiocu, piše Blic.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija