Incidenti na protestu: Desničari napali učesnika protesta

Tokom protestne šetnje "Srbija protiv nasilja" došlo je do incidenata.
Jednog muškarca koji govori na engleskom jeziku napala je grupa desničara u duksevima sa printom Kosova i udarala ga kaišem.

Napadnut je, navodno, posle provokacije.

N1 prenosi da se radi se o gupi desničara iz "Narodnih patrola". Oni su u jednom momentu prišli i odgurnuli i reportera N1, a policija nije bila tu da reaguje.
 
Napadnutog muškarca su navodno odveli redari.
Građanima ispred Skupštine obratili su se, između ostalih, glumci Dragan Bjelogrlić i Hadži Nenad Maričić, glumica Ceca Bojković, voditelji Zoran Kesić i Ivan Ivanović…
 
Skup je počeo ispred Skupštine Srbije u 18 sati, a šetnja se kreće Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom do Slavije, krug oko fontane na Slaviji, pa u Kralja Milana do Terazija, Trg Nikole Pašića, pa kroz Pionirski park do Predsedništva. Protest će trajati do 21h.
  • Kosovo je tema

    04.06.2023 04:26
    Ovoliki broj ljudi na protestu protiv Vučića je zbog pokušaja izdaje Kosova . Tako da su na protestu svi zajedno i levi i desni i centar, a u stvari najviše je naroda i svi su protiv Vučića. Ne slažem se sa @su3 po meni sledeći protest treba da budu oštriji, incidenti u odbranu Kosova moraju biti usmereni na ostavku Vlade i Vučića, nebi ja baš tako kao ti mnogo brinuo zbog incidenata
  • @Su3

    04.06.2023 02:33
    Mora da je jako teško bilo napraviti ovakav "misaoni skok" kakav ste Vi sad napravili. Kolko ste se puta preznojali i zastali da smislite tu vrhunsku budalaštinu? Ovo je gluplje čak i od pokušaja teoretičara zavere da dokažu ravnu zemlju. Svaka čast i skidam kapu za ovaj nivo nelogičnosti i gluposti. Dubok naklon (uz svu ironiju koju prepoznajete).
  • Gogi

    04.06.2023 01:24
    Nisu to desnicari vec vucicevi ulicni trolovi. Svi znaju da su tzv "narodne patrole" i "srbininfo" u sluzbi rezima, bas kao i PINK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.