FOTO Brnabić deli fotografiju obešene lutke Vučića: Kako ovo da objasnite deci

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić objavila je danas na Tviteru fotografiju obešene lutke predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona se pita kako ovo objasniti deci, napominjući da je i sama roditelj.

"Kako ovo da objasnite deci? Moj sin ima četiri godine. Ja sam "ćale" za vas koji promovišete tolerantnije društvo - i ne znam kako bih mu objasnila.  Aleksandar Vučić je prijatelj, otac, sin... čovek koji daje sve da Srbija bude jača. Imate drugačiju viziju - okej, ali vešanje, a borite se protiv nasilja", napisala je ona.

Iako nije navela, fotografiju je podelila dok se u Beogradu održavao protest "Srbija protiv nasilja", te se pretpostavlja da je htela da ukaže na to kakve se poruke šalju sa skupa.

Komentari 52

  • *

    07.06.2023 08:10
    Nemam ja sta detetu da objasnjavam... on ne treba ni da zna ko je AV.
  • Milan Vladimir

    06.06.2023 19:53
    Pridruzio bi se misljenju g-dina Tadica kao klinickog psihologa koji je dijagnostikovao da g-dja Brnabic otezano misli. Ako je istina da je delila navedenu fotografiju to je radila po necijem savetu.
  • Plaćač poreza

    06.06.2023 19:48
    Moli se SNS kada sledeći put napravi baner koji će da umulja na protest spina radi, da to uradi manje očigledno. Naše parole su rukom napisane na drljavom kartonu na drški a ulepljena selotepom. Providni ste ko izlog, neprijatno nam je od vaše gluposti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.