Vučević o "Srbija protiv nasilja": Neće ulica smenjivati vladu, neće biti ni krvi ni Majdana u BG

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će građani Srbije vlast dobijati na legalnim i legitimnim izborima, a ne na ulici ili "pod pritiskom bilo kojih stranih centara moći".
Vučević o "Srbija protiv nasilja": Neće ulica smenjivati vladu, neće biti ni krvi ni Majdana u BG
Foto: 021.rs
"Što se nekih stvari tiče, navodnih njihovih zahteva, odgovor je jasan i nedvosmislen - neće niko 'sa ulice' smenjivati ministre, niti će formirati privremenu vladu. Toga neće biti", rekao je Vučević za Politiku, povodom protesta "Srbija protiv nasilja".
Vučević, koji je i ministar odbrane, dodao je da "neće biti nikakvog 'Majdana u Beogradu' niti krvi po ulicama".
Govoreći o dešavanjima u SNS-u, on je naveo da će ceo proces stranačkih izbora biti zaokružen 23. juna izborom članova glavnog odbora, predsedništva, zamenika predsednika i potpredsednika stranke.
 
On je istakao da će SNS "apsolutno" biti okosnica Narodnog pokreta čije je formiranje najavljeno.
 
"Narodni pokret će biti brana svakom pokušaju razbijanja Srbije. Predsednik države Aleksandar Vučić je najavio da osnivanje kreće na Vidovdan. Mi ćemo biti prvi uz njega, kao lidera", rekao je Vučević.
  • G pen

    06.06.2023 23:23
    @Map, u pravu si. Ne glasate za SNS nego za radikale. Sto mu dodje isto.
  • Dejan

    05.06.2023 07:40
    Spin
    Naravno da nece, jer u zemljama americkih vazala nema obojenih revolucija.
  • ...

    04.06.2023 21:07
    Svi isti okvir naocala kao njihov vodic, svi izbrijani lica ko devojcice jer vodicu nije brada narasla... neverovatni detalji na koje ti moraju da vode racuna da se ON ne bi osetio lose ili da bi bio siguran da im je idol... bolesno, ludo, zlo, naopako... ko su, sta su, kakvi su... sacuvaj nas Boze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija