Vučić priča, Brnabić i Mali statiraju: U sredu će građani Srbije imati mnogo važnih vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u sredu, 7. juna, obelodaniti važne političke i ekonomske vesti.

Vučić se obratio sa terase Predsedništva, a uz njega su bili premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali.

Predsednik Srbije je naveo da je prošlo 10 dana otkad je pozvao organizatore protesta "Srbija protiv nasilja" da dođu na razgovor, ali da oni to nisu učinili. 

"Mislim da je to velika greška i žao mi je. U demokratskim društvima stvari se rešavaju razgovor, a ne tako što ćete mene, Anu, Sinišu svakog dana da nazivate nenormalnima, ludacima, ubicama, kriminalcima, znajući koliko obmanjujete javnost. Stvari se rešavaju razgovorima, kompromisima i dogovorima", naveo je Vučić.
 
Po njegovim rečima, čekaće i dalje na razgovor, dodajući da je kompromis uvek dobra reč, kao i da će veliko dostignuće za naše društvo biti nečija spremnost da se razgovara.
 
"S druge strane, mi nemamo vremena da ga gubimo kada je u pitanju naša Srbija. Zato ćemo u narednim danima izaći sa novim planovima, novim programima, velikim idejama, ali i izvanrednim vestima za naše građane. U sredu ćemo sve ovo o čemu govorim obelodaniti i pokazati. Ljudi će biti, uveren sam, veoma zadovoljni. Pozivam sve druge da radimo kao nikada do sada, još snažnije, jer ćemo imati teško vreme i oko Kosova i Metohije i oko drugih geopolitičkih pitanja. Pozivam Srbiju da se ujedine. U sredu će građani Srbije imati mnogo važnih vesti, kako političkih, tako i ekonomskih", zaključio je Vučić.
  • Spiridon Kopicl

    06.06.2023 12:01
    ...bice bolje...
    @Mima

    Po vasem napisaniju se vidi da ne citate knjige.
    Recenice bez smisla, bez zareza, bez padeza i ...
    Vi mislite i ubedjeni ste da lepo i tacno pisete.
    E isto tako mislite da se razumete u politiku.
  • J

    06.06.2023 08:12
    J
    Oćeš li vratiti pokradenu Penziju?! Meni sa današnjim danom duguješ 5788 eura!
  • Mile

    06.06.2023 07:15
    Plačko
    Dosta plakanja rastužićeš nas
    Idi kući, vidiš da je kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.