Podignuta optužnica protiv vozača koji je u Beogradu kolima odgurivao policajca

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužnicu protiv M.B. zbog napada na službeno lice, saopštio je Treći osnovni sud u Beogradu kojem je podneta optužnica.
Podignuta optužnica protiv vozača koji je u Beogradu kolima odgurivao policajca
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je predložilo sudu da se okrivljenom zbog izvršenja navedenog krivičnog dela izrekne kazna shodno zakonu, uz istovremeni predlog tužilaštva da se okrivljenom produži pritvor.
Kako se navodi u obrazloženju, postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili učiniti delo kojim preti, kao i da okolnost da je za krivično delo sa elementima nasilja koje se okrivljenom stavlja na teret propisana kazna zatvora preko pet godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
M. B. (51) je uhapšen pre dve nedelje jer se prilikom protesta, na raskrsnici Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića, oglušio o naređenje saobraćajnih policajaca, koji su preusmeravali saobraćaj i krenuo na policijskog službenika i odgurivao ga.
  • Sigurno

    05.06.2023 14:29
    Sigurno
    Ja bih za ovo dobio 5 godina zatvora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.