Željko Mitrović podneo tužbu protiv Sava Manojlovića zbog uvrede

Pokret Kreni-promeni objavio je delove iz privatne tužbe za uvredu koju je protiv direktora za kampanje te organizacije Sava Manojlovića podneo vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović.
U tužbi je navedeno da je Savo Manojlović uvredio i omalovažavao Mitrovića komentarišući njegovo ponašanje i postupanje, kao i poslovanje Pinka, objavio je pokret Kreni-promeni na Tviteru.
Tužba se odnosi na izjave u emisiji Pravi ugao u junu 2022. godine kada je Manojlović Mitrovića nazvao "tajkunom za kojeg ne važi zakon" i rekao "da se obogatio pljačkom građana i korišćenjem javnog dobra".
Naveo je i da je "kao lik iz filma 'Balkan ekspres' kojeg glumi Bata Živojinović i koji za svakog oslobodioca donosi rakiju".
  • Neli

    06.06.2023 08:49
    Progon
    Slobodnomislecih u novom zamahu
  • Cica Mica

    05.06.2023 20:55
    Istina najviše boli.
  • Novosadista

    05.06.2023 20:01
    Po starom obicaju, oslobodiocu stara dobra rakija... Na kraju ce se Mitrovic ucuriti i u neku buduci vlast...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.