Više od sto advokata podržalo proteste "Srbija protiv nasilja", među njima i devet iz Novog Sada

Više od 100 advokata potpisalo je peticiju podrške protestima "Srbija protiv nasilja".
Više od sto advokata podržalo proteste "Srbija protiv nasilja", među njima i devet iz Novog Sada
Foto: 021.rs

U peticiji podrške nazvanoj "advokati protiv nasilja" navodi se da potpisani advokati izražavaju solidarnost sa učesnicima "najvećeg i najvaćnijeg protesta u istoriji Srbije".

"Nasilja je bilo, i svaki dan ga je previše, to mora stati. Iz tog razloga podržavamo zahteve protesta, ovom peticijom i prisustvom na protestima", napisali su advokati i pozvali i druge profesije da organizovano izraze solidarnost.

Među potpisnicima je i devet advokata iz Novog Sada, a ceo spisak možete videti OVDE.
 
Advokati koji žele da potpišu peticiju treba da pošalju mejl sa imenom i mestom gde im je sedište kancelarije na adresu advokatiprotivnasilja@gmail.com.
  • Ištvan

    06.06.2023 23:49
    A Subotica?
    Ovi naši advokati iz Subotice znaju da naplate, a niko nema hrabrost da imenom stane iza protesta!
  • Lj. Savkovic

    06.06.2023 23:02
    Može to i bolje
    U Vojvodini ima 2000 advokata, ovde nekih 15 potpisalo. Ostali hrabrosti (m**a) bez ili tal sa Vucevicem? Ili cekaju ko Draza?
  • Slavko M.

    06.06.2023 22:55
    A gde su..
    .. čuveni advokati, koji se sa medija ne skidaju. Ne vidim nijednog iz bilo kog organa advokatske komore (Srbije i Vojvodine), nego većinom anonimne. A AKV "kao" opoziciona? Nego #vuna_kico

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.