Gašić razgovarao sa taksistom koji je policiji prijavio višestrukog ubicu iz Mladenovca

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić razgovarao je danas sa taksistom koji je policiji prijavio 22-godišnjeg U.B, osumnjičenog za ubistvo osam osoba u dva sela u okolini Mladenovca.
Gašić razgovarao sa taksistom koji je policiji prijavio višestrukog ubicu iz Mladenovca
Foto: 021.rs
Kako je saopštio MUP, Gašić se zahvalio taksisti na "prisebnosti i hrabrosti" i pozvao građane da policiji prijave ukoliko imaju bilo kakva saznanja o izvršenim krivičnim delima.
Osumnjičeni za ubistvo osam osoba u selima Malo Orašje i Dubona 4. maja je prilikom bekstva zaustavio taksistu u čijem je vozilu bila putnica i primorao ga da ga odveze do sela u okolini Kragujevca gde je potom uhapšen. 

Taksista je pre nekoliko dana saslušan kao svedok.

  • Žika

    07.06.2023 15:43
    Gašić i taksista
    Džaba mu "apel o prijavljivanju", kada u Tužilaštvu ima gomila Prijava po pitanju ekonomske i društvene opasnosti, od kojih su mnoge i Javno objavljivane, a bez Rezultata...!
  • pape

    07.06.2023 08:03
    eeeee
    Gašiću, kupi mi helikopter.
  • Realista

    07.06.2023 05:47
    ...širi posao?
    Da li će Gašić u taksiste ili taksista u keramičare?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija