Vučić i Brnabić rekli da je Zadruga ukinuta, sat vremena kasnije na Pinku - Zadruga

Iako su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić rekli večeras da je "Zadruga" ukinuta, sat vremena kasnije taj rijaliti se emituje na televiziji Pink.
Spominjući zahteve sa protesta "Srbija protiv nasilja", Brnabić je rekla da je "TV Pink ukinuo rijaliti, Nova nikada nije pomenula da želi da ukine rijaliti, tako da je taj zahtev delimično ispunjen".
 
Podsetimo, vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović saopštio je da ukida rijaliti program "Zadruga".
Kako je napisao na društvenim mrežama, to će učiniti na preporuku predsednika Srbije.
"Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program "Zadruga". Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika republike važnije od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa", objavio je Mitrović na Tviteru i Instagramu.
 
Vučić je prethodno izjavio da je razgovarao sa vlasnikom Pinka.
 
"I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo", naveo je Vučić.
  • Вера

    27.06.2023 16:56
    Митровићу Вучић не може ништа
    Шта је ово?
    Опет Задруга7.
    Е мој Вучићу, овај те ништа не слуша.Џаба ти молиш.
  • Zex

    08.06.2023 12:48
    Mislim da ga Mitrovic namerno busi da bi se dodvorio novim vlastima.
  • nebesky

    08.06.2023 09:48
    Kad kaže
    Kad preCednik kaže mora se verovati a ne proveravati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.