Rok za predaju oružja bez posledica produžen do 30. juna

Rok za predaju nelegalnog oružja i municije bez posledica produžen je i trajaće do 30. juna.
Odluku o produžetku akcije predaje neregistrovanog oružja, koja je trebalo da traje do četvrtka, 8. juna, doneo je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, javlja RTS.
Do juče je predat 62.801 komad oružja, više od 2,8 miliona komada municije i 22.119 komada minsko-eksplozivnih sredstava.
Akcija predaje nelegalnog oružja bez posledica počela je 8. maja, nakon masovnih ubistava u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u selima u okolini Mladenovca i Smedereva.
 
Oružje se može predati u najbližoj policijskoj stanici ili službenici MUP-a mogu doći na adresu po njega.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.