FOTO: Vozač autobusa krijumčario sredstva za potenciju i odeću vrednosti 750.000 dinara

Carinici Srbije su na prelazu Gradina, na granici s Bugarskom, sprečili pokušaj krijumčarenja sredstava za potenciju i odeće vrednosti 750.000 dinara.
Po navodima Uprave carina, oko 3.500 kesica gela za potenciju "kamagra" i oko 700 košulja, majica i bluza bilo je sakriveno u fabričkim šupljinama oko motora i u toaletu autobusa srpskih registarskih oznaka koji je saobraćao na relaciji Sofija-Aleksinac-Beograd.
"Krijumčarenu robu, čija je vrednost procenjena na preko 750.000 dinara su zajedno sa vozačem preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo", stoji u saopštenju.
Nakon što su putnici izneli svoje kofere i torbe, usledio je detaljan pregled autobusa i tada je najpre u prostoru oko motora pronađeno nekoliko sakrivenih torbi punih nove, neprijavljene garderobe.
 
 
Potom je još nekoliko kofera i torbi slične sadržine pronađeno i u unutrašnjosti autobuskog toaleta.
 
 
Kao vlasnik svega pronađenog - oko 3.500 kesica gela za potenciju i oko 700 muških i ženskih majica, košulja i bluza - prijavio se vozač autobusa.
  • B

    08.06.2023 20:19
    Podrška
    Čovek radi na dizanju nataliteta.
  • Slavko

    08.06.2023 17:28
    O čemu vi pišete.Tone kafe sa nalaze legalno bez akcizne markice na pijacama i niko nista .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija