Muškarac oborio i šutnuo dečaka koji je bio sa majkom na Kalemegdanu

Policija je Beogradu uhapsila muškarca zbog sumnje da je šutnuo 12-godišnjeg dečaka koji je bio s majkom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Muškarac oborio i šutnuo dečaka koji je bio sa majkom na Kalemegdanu
Foto: 021.rs
MUP navodi da se I.G. (44) sumnjiči da je juče kod ulaza u park Kalemegdan najpre uhvatio za ruku dečaka i da ga je potom oborio na zemlju i šutnuo.
On se tereti za nasilničko ponašanje, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden u Tužilaštvo.
Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić osudio je nasilje nad detetom, a njegov kabinet je kontaktirao roditelje, navodi u saopštenju.
  • Lmns

    09.06.2023 09:37
    Sila
    E baš je prava muškarčina kada iskazuje silu nad nejakom osobom,sigurno mu je mnogo hrabrosti potrebno da maltretira dete. Mlakonja i slabić,to je svako ko se izivljava nad slabijim od sebe.
  • Dusko

    09.06.2023 08:49
    Ako pricamo o snimku koji kruzi internetom, razlog je jos grozniji. Navodno mu je dete kvarilo posao prodavajuci sokove.
  • DRMRFR

    09.06.2023 08:22
    Ministar se baš aktivirao od kad se traži njegova ostavka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija