Nevreme u Novom Pazaru, grom najverovatnije izazvao požar

Područje Novog Pazara zadesilo je olujno nevreme praćeno snažnom grmljavinom, a u vrlo kratkom vremenskom periodu, obilne kiše preplavile su grad.
Nevreme u Novom Pazaru, grom najverovatnije izazvao požar
Foto: Pixabay
 Najverovatnije usled udara groma, došlo je do požara na jednoj kući u Hercegovačkoj ulici.
Veliki broj vatrogasaca koji su došli sa tri vozila gasili su požar, a u pomoć su priskočile mnogobrojne komšije, građani i komunalni milicajci.
Žrtava i povređenih nema.
 
U vrlo kratkom vremenskom periodu kiša je preplavile ulice grada. Voda se sada povukla, a Gradski štab za vanredne situacije je zasedao večeras i doneo naredbu da se angažuju subjekti od posebnog značaja i javna komunalna preduzeća na sanaciji puteva, ulica i manjeg dela rečnih korita.
  • Građanin Toša

    09.06.2023 06:19
    "Najverovatnije usled udara groma, došlo je do požara na jednoj kući u Hercegovačkoj ulici."
    Nije tačno! Grom je samo propratni zvuk atmosferskog električnog pražnjenja i on ne može ništa slično da izazove! Požar je izazvala MUNJA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija