Funkcionerka SNS Sandra Božić izvređala glumca Milana Marića nakon govora na protestu

Funkcionerka Srpske napredne stranke Sandra Božić, koja je potpredsednica Skupštine Srbije, izvređala je glumca Milana Marića koji je bio jedan od govornika na protestu "Srbija protiv nasilja".
Funkcionerka SNS Sandra Božić izvređala glumca Milana Marića nakon govora na protestu
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Božić je na Tviteru, uz video snimak koji je podelila, napisala za Marića da je "antisrpsko đubre".
"Ovo antisrpsko đubre vam je heroj protesta? Promoter teze da su Srbi genocidan narod? Direktno učestvovao u propagandnom spotu u kojem čita iskaze navodnih svedoka i žrtava na suđenju Ratku Mladiću! Ko nas je kleo, nije dangubio", napisala je Božić.
 
Milan Marić je podržao proteste "Srbija protiv nasilja" i kao jedan od jučerašnjih govornika istakao da "Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi, pravde, radosti".
 
"Srbija ne treba da bude zemlja nasilja, zemlja mržnje, zemlja straha, zemlja u kojoj vam vlast kaže ‘idite negde drugde ako vam se ovde ne dopada’", istakao je glumac na protestu.
  • 313z

    11.06.2023 17:46
    @ Pančevac
    Možda je sandra fina osoba, ali treba joj reći da to pokazuje na vrlo čudan način.
  • Pančevac

    11.06.2023 07:15
    Kad bi svi vi znali,kao što ja znam,tu Sandru kao jednu finu osobu,dobru.uvek sam je pitao "šta će ti ovakvo glupiranje u skupštini,da ljudi misle da si jedna prostakuša?"
  • Cocco

    11.06.2023 06:14
    @spes
    Ne zaslužuje svako da bude nazvan gospođom ili gospodinom. Niti se to dobija po rođenju, niti nasleđuje. To se zaslužuje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija