VIDEO: Vučić na proslavi venčanja Šešeljevog sina - veselje i zdravice uz četničke pesme

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nedelju je prisustvovao proslavi crkvenog venčanja Aleksandra Šešelja, sina lidera radikala Vojislava Šešelja.
Snimci s ove proslave ubrzo su preplavili društvene mreže, a Šešelj za Nova.rs kaže da su svečanosti prisustvovali i Vučićevi otac i sin, Anđelko i Danilo.
Juče se na društvenim mrežama pojavio snimak iz jednog restorana, gde za istim stolom sede predsednik Srbije Aleksandar Vučić, lider radikala Vojislav Šešelj i doktor Milovan Bojić.
Oni nazdravljaju dok im pevaju pesmu posvećenu četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću.
 
Lider radikala Vojislav Šešelj u izjavi za Nova.rs potvrđuje da je Vučić bio na ovoj proslavi.
 
"Juče je moj sin Aleksandar obavio crkveno venčanje i krstio svoje dvoje dece. Svečani ručak bio je u restoranu Radmilovac, a prisustvovali su mu i Aleksandar Vučić, njegov otac Anđelko i sin Danilo. Slikanje i snimanje je bilo dozvoljeno, niko to nije branio, a snimak o kojem govorite nisam video", rekao je Šešelj za Nova.rs.
 

Komentari 75

  • Nemanja

    14.06.2023 12:04
    @K2

    Dokle god postoje internacionalni odbrambeni savezi koji vam daju feedback na vaše političke stavove kao '95-e i '99-e nema za nas brige ;)
  • Vladan

    14.06.2023 12:01
    @Mare

    Tvoje mišljenje nam je bitno taman koliko i tvojim prethodnim komšijama.
  • Marija

    13.06.2023 15:52
    Venčanje Šešeljevih sina
    Ko zameri predsedniku nije normalan pa oni su kumovi a srpska poslovica je Bog na nebu kum na zemlji .Nek su svi živi i zdravi i veseli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.