Vučić glumcima: Kada uđete u politiku budite spremni da primite politički odgovor

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će glumci u Srbiji uvek imati novca za serije i filmove, i "svu slobodu da u diktaturi kažu šta misle i kako misle".

Međutim, poručuje im i da kada uđu u politiku, treba da budu spremni da prime politički odgovor.

"Kad uđete u politiku, da se bavite politikom, onda budite spremni da primite politički odgovor. Ali mi ne smemo da uđemo u odgovor koji će da bude 'Ti si antisrpsko đubre, ti si ovakav, ti si onakav'", rekao je Vučić za TV Hepi govoreći o glumcima koji su učestvovali na protestima "Srbija protiv nasilja".
Naveo je da je od početka protesta, prema rezultatima istraživanja javnog mnjenja koje je on naručio, povećana podrška njemu i Srpskoj naprednoj stranci, dok je rejting opozicije u padu.
 
Vučić je kazao da je vlast imala "dve ili tri greške u reakciji na početku", ali da je opozicija pokazala "raskošni talenat sopstvene netalentovasti, raskošni talenat za pokazivanje sopstvene mržnje i nepodnošljivu lakoću neodgovornosti".
  • Dejan

    13.06.2023 18:25
    Vučić svakim danom potvrđuje, da je najgora osoba koja je ikada bila predsednik države. On ne poseduje ljudske kvalitete za funkciju na kojem se nalazi, naprotiv služi se najgorim prostaklukom, jezikom mržnje, cinizmom, prevarom. To i nije politika, to je otvoreno mafija.
  • Preferans

    13.06.2023 12:59
    Iskreno
    Iskreno se nadam da ce on i svi ostali odgovarati makar zbog jednof krsenja jednog od Zakona !
    To bih voleo da vidim za svog zivota!
    Cisto da pravda bude zadovoljena !
  • Zika zivac

    13.06.2023 09:50
    Gle ko govori
    Ti koji si los glumac, jos gori politicar, hvalis se velikim uspesima ekonomskom tigru,ovamo primas i kurtu i murtu da rade za minimalac jer si svoje oterao u beli svet sad skupljas najjeftinije poene napadas casne ljude jos malo pa eto nama policiskog casa i nocne batinase. Nazdravlje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija