Vučić: Ne molim, već zahtevam da Brnabić i svi u Vladi izađu na teren zbog poplava

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je "da zahteva, ne moli, već zahteva" od Vlade Srbije marljiviji i odgovorniji pristup u rešavanju problema sa poplavama.
Kako je naveo, svi - od premijerke Ane Brnabić do ostalih ministara, treba da budu na terenu sa građanima.
"U 2014. godini smo imali poplave u 70 opština, a 63 sam obišao tada", rekao je Vučić i poručio Vladi Srbije da napravi timove i razgovara sa narodom.
"Nemaš šta da sediš i radiš u Beogradu (direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko) Blagojeviću. Svi na teren, od premijerke do drugih", naglasio je on.
 
"To je moj zahtev, a ne molba. Molba je da koliko je moguće izađemo sa većim naplatama za ljude koji su pretpreli štetu, a to je molba Ministarstvu finansija", rekao je Vučić. 

Komentari 52

  • Stoja

    19.06.2023 00:22
    Mogao bi i on u čizme jer laže
    Mogao bi i Vučić da obuje čizme i malo u poplavljene krajeve. On sve vreme viče da je Srbija ekonomski tigar. Pa ajde sad tigre da te vidimo na terenu, u akciji, lako je žvalaviti u kamere i praviti se blesav šta si izjavio i obećao gradjanima Srbije. Zašto dozvoljavaš urbanističko-gradjevinski kriminal u državi. Da se više ulaže u infrastrukturu a manje u višegradnju ne bi bilo ovoliko poplava. Za čega država uzima pare od gradjana za odvodnjavanje kada se ništa ne odvodnjava, kanali se ne uredjuju,nema investicija u ovom sektoru a Srbija pliva u vodi.
  • Tom Sojer-o

    18.06.2023 23:52
    Sve ste ih Vi postavili, gos'n predsedniče! A, Boga mi i uhlebili, sve do nivoa mesnih zajednica! 700000 puta 3, pa i uz "kraduckanje", što bi rekao Velja, vladate! Niko od njih ne zna da pliva, Vi ćete morati da skočite u sve te bujice, gospodine predsedniče!!!
  • Nikola

    18.06.2023 19:06
    Hm? Po Ustavu Predsednik ne naredjuje Vladi. A nije vise Predsednik stranke da naredi svojim clanovima. Ostaje da zamoli Predsednika stranke da sazove Glavni Odbor koji moze da naredi nesto svojim clanovima u Vladi Srbije? Kanda vreme gazi i ovlascenja se smanjiju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija