Komandant "Kobri": Nismo bili na Kosovu, kad dobijemo naređenje – izvršićemo ga

Komandant specijalnog odreda Vojske Srbije "Kobre" Darko Đošić odbacio je navode premijera Kosova Aljbina Kurtija da je taj odred učestvovao u hapšenju kosovskih policajaca u centralnoj Srbiji.

Đošić je naveo da "odred 'Kobre' tada nije bio angažovan u rejonu AP Kosovo i Metohija".

"Kada po naređenju vrhovnog komandanta (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića budemo angažovani i kada dobijemo naređenje za upotrebu, mi ćemo ga u potpunosti izvršiti. Tada Kurti, Rosu i Fit jedinice neće imati ništa više da kažu", kazao je Đošić.

I Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da pripadnici Vojske Srbije nisu učestvovali u hapšenju tri kosovska policajca.
 
Srpski zvaničnici saopštili su da su kosovski policajci uhapšeni na teritoriji centralne Srbije, 1,8 kilometara od administrativne linije, dok zvaničnici prištinskih institucija tvrde da su oni "kidnapovani" sa teritorije Kosova.
  • Baki

    26.06.2023 15:05
    Sramno
    Pa evo uhapsili ih i pustili,a neznaju da ce ti isti tetoristi maltretirati i pucatu na Srbe i Srpski narod i dalje a sto oni nepuste naše,ovi ko da bili na rehabilitaciju,,kod cika legije trenali da ih pišalju ,on je zakon i strah i trepet za njih
  • Misa

    19.06.2023 15:46
    Dobro smo prosli mogao je biti ministar odbrane ili premijer... kakva sprdacina od zemlje.
  • Антун Чупак

    19.06.2023 12:28
    Јао жућкасти из круга двојке ,па ви уопште не знате где се налази наша северна покрајина,боље се покријте ушима и пијуцкајте то ладно пиво,нема предаје,живела Србија!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija