Šest meseci kućnog zatvora ocu koji je pretio nastavniku

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sklopilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa S.S, osumnjičenim da je pretio nastavniku svoje ćerke, saopštilo je danas tužilaštvo.
 Šest meseci kućnog zatvora ocu koji je pretio nastavniku
Foto: 021.rs
Sporazumom je utvrđena kazna kućnog zatvora od pola godine, a sporazum je predat sudu na potvrđivanje, navodi se u saopštenju.
Osumnjičenom je na teret stavljeno krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
S.S. je u odbrani, između ostalog, naveo da je bio jako potresen zbog ćerke, da se kaje zbog toga što je uradio, da ne bi povredio nastavnika i da je sve to rekao u afektu.
 
On je 16. juna u beogradskoj osnovnoj školi zahtevao od nastavnika svoje ćerke da joj zaključi višu ocenu, što je nastavnik odbio, nakon čega mu je osumnjičeni uputio pretnje.
  • M

    19.06.2023 08:25
    K
    Verovatno sirotinja. Inače ne bi ništa. Mene su fizički napadali roditelji. Čak je direktor sa razrednom, sazvao roditeljski. Nisam, znala, roditelji su se samorganizovali. Z a hvaljujem, ovim putem na lepim rečima o meni roditeljima učenika. Oh, Sonja, oh Bane. Isterali su direktora i razrednu. Spočitavajući im greške. Te, pao go, te ovo te ono... Navalentni roditelj, sponzor škole. Državna forma.
  • /

    19.06.2023 00:16
    Prijavljivanje za krivicno delo ugrozavanje sigurnosti biva cesto zloupotrebljeno u praksi. Tako cesto dolazi do slucajeva da onaj koji je u stvari nasilnik prijavljuje policiji sebe kao ugrozeno lice. Ko je licno ovo doziveo zna o cemu pricam.
  • W

    18.06.2023 23:30
    X
    Kakva vlast takva kazna. Kad pročitah izjavu AV Il pomazi Il udari svoje dete po dupetu pa me obavesti crkoh od smeha. Pošle mi suze na oči. Koji .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija