Krivična prijava protiv direktora u "Telekomu" zbog nasilničkog ponašanja na utakmici Zvezde

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se podnese krivična prijava protiv D. M. zbog nasilničkog ponašanja pred početak košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Mediji prenose da je D. M. jedan od direktora u "Telekomu Srbija".

Protiv D. M. će biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Muškarac je u nedelju, pred početak utakmice, iz prvog reda, sa stolicom u rukama, krenuo ka terenu gde su se nalazili košarkaši Partizana.
 
Košarkaši klub Crvena zvezda je prethodno saopštio da su za incidente, zbog kojih je kasnio početak meča, odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa klubom. 
 
"Dvorana 'Aleksandar Nikolić' je 'pokrivena' kamerama,  o svemu su obaveštene i sve nadležne službe koje su bile zadužene za obezbedjivanje utakmice, a klub će se čim bude dobio sve podatke i identitet tih osoba obavestiti javnost o kome se radi... Klub još jednom apeluje da naši  ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe", navodi se u saopštenju.
  • Mile

    19.06.2023 14:53
    Englezi su to resili
    Ovo je samo lancana reakcija, tj posledica ponasanja navijaca partizana. Jedino ispravno je ulaz 5 godina za zene i decu do 12 dodirna. Ovi od 14 su vec opasni.
  • BoeserWolf

    19.06.2023 13:49
    Za to vreme, Nebojša Čović izdaje saopštenje u kom navodi kako je istraga kluba CZ zaključila kako su 4 osobe (navijači drugog kluba) izazivale nerede.
    Zašto da verujemo prenosu na televiziji kad možemo čoviću.

    Utakmicu je trebalo rešiti službenim rezultatom za gostujući ekipu. Mada kad se setimo sta se sve radilo u ime predsednikovog kluba, ovo ne treba nikog da čudi. Ako ne znate da se ponašate, ima posla i van košarkaških terena, a vaša liga nece bas mnogima nedostajati.
  • Radmilovac

    19.06.2023 12:58
    kada ti se vodja hvali svojim mladalackim manguplucima, onda su ti udvorice koje su dobile pozicije na osnovu stranke u lepezi ponasanja od "javnog usiljenog istupanja da i oni navijaju za isti klub kao predsednik", do "posezem stolicu na igrace protivnickom tima, jer sam tako u mogucnosti".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.