MUP započeo procenu lične ugroženosti Brankice Stanković posle pretnji sa tribina

MUP je započeo proceduru procene lične ugroženosti glavne urednice "Insajdera" Brankice Stanković zbog pretnji koje je dobila od grupe navijača Partizana tokom nedavne košarkaške utakmice.
MUP započeo procenu lične ugroženosti Brankice Stanković posle pretnji sa tribina
Foto: Medija centar Beograd

U saopštenju Udruženja novinara Srbije (UNS), navodi se da je MUP obavestio predstavnike Stalne radne grupe za bezbednost novinara da su započeli proceduru procene lične ugroženosti Brankice Stanković i da će ih obavestiti o tome da li je njena bezbednost narušena.

Navijači su, na košarkaškim utakmicama Partizana 6. i 13. juna u Areni, uzvikivali uvredljive poruke a iz UNS-a su podsetili da su pre 14 godina navijači istog kluba sa tribina poručivali "Otrovna si kao zmija, proći ćeš kao Ćuruvija", nakon čega je Stanković dobila policijsku zaštitu.
"UNS je oba puta reagovao i tražio da policija pronađe one koji su pretili, kao i da se klubovi i organizatori ograde i osude preteće skandiranje Brankici Stanković", naveli su u saopštenju.
  • vera

    09.08.2023 23:50
    junaci naši
    što ove patriote ne idu na kosovo da skandiraju? šta rade u beogradu?
  • Fuj49

    20.06.2023 07:24
    Divlji zapad na Balkanu
    U tigru trenutno niko nije siguran jer su nazadnjaci razvalili sve institucije.
  • Vetrovi

    20.06.2023 07:10
    Na balkanu nista novo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.