Za trojicu direktora iz Kragujevca ajfoni za 700.000 dinara

Generalni direktor kragujevačke toplane i dvojica visokopozicioniranih rukovodilaca kupili su o trošku tog javnog preduzeća tri mobilna telefona Ajfon, koji koštaju skoro 700.000 dinara bez PDV.
Za trojicu direktora iz Kragujevca ajfoni za 700.000 dinara
Foto: Pixabay
Kako prenosi portal Nova, o spornoj kupovini i tome kako se troši novac građana javnost je obavestio opozicioni odbornik Slađan Rakić, koji je prema zahtevu za pristup informacijama od javnog značaja došao do zvaničnog dokumenta o kupovini tri telefona.
Uprkos činjenici da Kragujevac odavno bruji zbog krivičnih prijava i primedbi na poslovanje direktora Energetike Andreja Ilića i svite oko njega, oni se ne zaustavljaju. Umesto da saniraju štetu, sada se već i rugaju građanima, pa njihovo ponašanje ne prestaje da iritira, rekao je Rakić.
On je zapitao da li je racionalno kupovati takve telefone u trenutku kada preduzeće posluje sa planiranim gubitkom od 830 miliona dinara u ovoj godini, i dodao da građani zbog inflacije i krize"podižu kredite u vrednosti tog jednog telefona kako bi preživeli". 
  • MN

    21.06.2023 12:09
    Sramota! Posledice, kazne, otkaz, mozda oduzimanje telefona da li ce ih biti?!
  • Patriota

    21.06.2023 10:58
    Ne vise
    A ja glasao za ovu Sns bandu. Nikad vise moj glas!
  • Selo

    20.06.2023 20:03
    Ko zna koliko smo mi sirotinja raja načetih jabuka kupili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.