Gašić: Bez problema mogu na poligraf za sve izrečeno u Skupštini

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je danas u Skupštini Srbije da može da ode na poligrafsko ispitivanje za sve tvrdnje koje je izneo na prethodnih nekoliko sednica.
Gašić: Bez problema mogu na poligraf za sve izrečeno u Skupštini
Foto: 021.rs
Gašić je, odgovarajući na pitanje poslanika Zajedno-Moramo Aleksandra Jovanovića Ćute, naveo da "sme da ode na bilo koji poligraf", za sve što je izrekao u Skupštini.
"Postavljeno mi je pitanje da li smem za sve ono što smo u prethodnih dve ili tri nedelje, koliko smo premijerka i ja proveli u Skupštini, da odem na poligraf za sve ono što sam rekao. Bez ikakvih problema, pod krivičnom i materijalnom odgovornošću", rekao je Gašić.
Ministar je u sredu, između ostalog, izjavio da Srbija zna ko je ubica lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića i da ubicu štite nemački organi, što je demantovala ambasada Nemačke u Beogradu.
 
Gašić je u Skupštini govorio i o navodnim vezama sa vlasnikom imanja Jovanjica na kome je uzgajana marihuana, Predragom Koluvijom, navodeći da su razmenili samo jednu poruku, kada mu je Koluvija čestitao Dan Bezbednosno-informativne agencije dok je bio na njenom čelu.
  • max

    23.06.2023 10:42
    lepak je lepak
    Mani se Gašiću intelektualnog rada nije to za tebe, drži se ti lepka i pločica da se puno ne izgubiš u vremenu i prostoru, a bome i u novcu.
  • zztop

    22.06.2023 22:46
    E majstore dugo ćeš ovo morati fugirati ... a ko ono pobi decu u kafiću "panda" u peći , jel i taj pod nemačkom zaštitom...
  • Da

    22.06.2023 18:39
    Zamisli radiš posao kako ga radiš i onda na ulicu izađu hiljade i hiljade tražeći da prestaneš.

    A ti: može poligraf.

    Čega se plaši kad već ne bude na čelu policije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.