Petković: Jedan od dvojice Srba uhapšenih u Zvečanu pušten na slobodu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je jedan od dvojice Srba uhapšenih u Zvečanu pušten na slobodu.
Petković je na svom Tviter nalogu napisao da je "pravda pobedila" i upitao "zašto je bio utamničen 26 dana, kad svi znaju da nije bio kriv o čemu postoje i dokazi".

"Osmoro Srba je uhapšeno na pravdi Boga i svi moraju da budu oslobođeni. Borićemo se za sve njih dok ne budu opet sa svojim porodicama", kazao je Petković.

Kako je objavio Kossev.info, R.P. je jedan od dvojice Srba koji su uhapšeni 29. maja u Zvečanu, kada je došlo do sukoba građana sa pripadnicima KFOR-a, a istog dana je uhapšen i D.O.
 
Njima je dva dana kasnije određeno 30 dana pritvora.
 
Predstavnici Srba na Kosovu još od hapšenja traže njihovo puštanje, što je ujedno bio i zahtev koji se mogao čuti na protestima ispred opštinskih zgrada u Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku koji traju skoro mesec dana.
  • /

    24.06.2023 12:10
    /
    sada je jasno da je srbija kidnapovala njihove policajce kako bi ih menjala za svoje kriminalce
  • Ssy

    24.06.2023 06:55
    Priština bolje vodi igru
    Nikakva pobeda pravde nije u pitanju već Kurtijeva dobra volja.
  • andrija

    24.06.2023 00:57
    Po cinjenicama...
    da se konstantno progoni prebija a sve to od Kurtijeve policije uz asistiranje Nato trupa... ne zaludjujte narod... koja drzava bi sebi ovo dozvolila...jedino kvislinska kolonijalna... Menadzer Hill odlicno obavlja posao i privodi ga kraju ... zao mi gradjana na KiM koji su ostavljeni na cedilu... polako nas predsednik uvodi u Nato...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija