Malverzacije sa ugradnjom PVC stolarije: Uhapšena direktorka iz Kraljeva, za muškarcem se traga

Dvadesetdvogodišnja devojka iz Kraljeva, odovorno lice PD "Exprespvc" uhapšena je zbog sumnje na zloupotrebu položaja odgovornog lica.
Malverzacije sa ugradnjom PVC stolarije: Uhapšena direktorka iz Kraljeva, za muškarcem se traga
Foto: 021.rs
Kako je sopštio MUP, sumnja se da je ona u ime PD "Exprespvc" zaključila ugovore o sufinansiranju mera energetske sanacije sa Gradom Kraljevom i korisnicima subvencija, po kojem se ovo privredno društvo obavezalo da izvede radove na isporuci i ugradnji stolarije za ukupno 15 korisnika.
"Četrdesetosmogodišnji osumnjičeni, za kojim se traga, kao drugo odgovorno lice ovog privrednog društva je, kako se sumnja, naveo korisnike subvencija da PD "Exprespvc" na ime isporuke i ugradnje nove PVC stolarije uplate 1.320.478 dinara", stoji u saopštenju.
S. B. i četrdesetosmogodišnji muškarac se sumnjiče da su novac podigli sa tekućeg računa "Exprespvc" i iskoristili za sopstvene potrebe.
 
"Osumnjičenoj S. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u nadležno tužilaštvo", zaključuje se u saopštenju.
  • Huk Huk

    28.06.2023 17:13
    Botovi
    Pocelo je kidanje unutar mafije.....
  • D

    27.06.2023 18:04
    @Ateista
    Prevare upravo dolaze iz te EU koju ti kao da je Srebrna Zvezda Univerzuma.
  • Kole

    27.06.2023 07:52
    Lopovluk na svim nivoima
    Gospode Boze, 22 godine i vec na rukovocem polozaju.Ovakvo se radi u svim gradovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija