Osumnjičenom za masovno ubistvo kod Mladenovca i njegovoj porodici zabranjeno raspolaganje imovinom

Osumnjičenom za masovno ubistvo kod Mladenovca zabranjeno je raspolaganje imovinom.
Osumnjičenom za masovno ubistvo kod Mladenovca i njegovoj porodici zabranjeno raspolaganje imovinom
Foto: 021.rs
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu doneo je više rešenja kojima je osumnjičenom za masovno ubistvo u okolini Mladenovca U. B, njegovom ocu R. B. i ujaku G. G. zabranjeno raspolaganje imovinom, i to putničkim motornim vozilima u njihovoj svojini, kao i sredstvima na bankarskim računima.
Kako su saopštili advokati oštećene porodice Panić iz Dubone Ivan Milosavljević i Miloš Munić, to je urađeno jer je u istrazi protiv osumnjičenih, kako bi se otklonila mogućnost otuđenja i sklanjanja imovine radi izbegavanja imovinsko pravne odgovornosti prema oštećenima.
"Punomoćnici oštećene porodice Panić iz Dubone, čija su oba deteta ubijena – sin Milan i ćerka Kristina, preduzimaju i druge aktivnosti u cilju prikupljanja podataka o imovini osumnjičenih, a radi podnošenja odgovarajućih predloga sudu za obezbeđenje imovinskopravnog zahteva oštećenih u ovom istražnom postupku, i nastoje da svojim angažovanjem aktivno doprinesu razjašnjenju svih releventnih činjenica i okolnosti u ovom krivičnom postupku", stoji u saopštenju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.