Vesić: Situacija na aerodromu u Beogradu bolja, ali i dalje nije dobra, sutra hitan sastanak

Ministar građevinarstva Goran Vesić izjavio je da se situacija na beogradskom aerodromu popravlja, ali da još uvek nije dobra i da je zbog toga sazvao hitan sastanak sutra ujutru sa kompanijom Vansi.
Vesić: Situacija na aerodromu u Beogradu bolja, ali i dalje nije dobra, sutra hitan sastanak
Foto: 021.rs
Na sastanku će biti predstavljeni planovi kako da se situacija na aerodromu "Nikola Tesla" normalizuje, dodao je on.
"Sutra u osam sati je sastanak na koji moraju da mi donesu Plan rizika, zatim plan koji podrazumeva kako rešavaju tehničke probleme kada dođe do kvara trake, kao što se desilo pre nekoliko dana, mora da donesu plan zapošljavanja, da obezbede veći broj ljudi", rekao je ministar. 
Naglasio je da su znali da Srbija ima 20 destinacija više nego prošle godine. 
 
"Znali su da se završava novi termninal, da je kapacitet putnika sada 14 miliona, umesto šest, znali su da planiramo povećanje putnika sa pet, šest miliona putnika na sedam miliona ove godine. Znali su da će ih čekati veći obim posla", istakao je Vesić.
 
On je naveo da i pored toga opet nisu ušli spremno u posao, kao i da je ista situacija i sa drugim aerodromima u Evropi kojima upravljaju, ali da njega to ne zanima, već kako će da se reši problem u Beogradu. 
 
On je rekao da im je već ukazao na nedostatak ljudstva na aerodromu.
  • Black sheep

    29.06.2023 11:45
    Laz
    Naravno da nista nije bolje niti ce biti,jer prvo lazu sebe,a onda i javnost...ni Sava ih nece oprati.Plate su mizerija,koferi sakriveni od javnosti itd.
  • Djole

    26.06.2023 21:31
    Tresla
    Sta ce on pomoci. Neka prime rafnika i dadnu realne plate , problem resen.
  • Nenad

    26.06.2023 21:12
    Čega se ovaj,veliki stručnjak dohvati,sve propada i bude uništeno,njemu dati aerodrom da vodi,to sve govori o državi,šta i ko radi i Vladi,zato smo tu,gde smo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.