Deo Ibarske magistrale kod Kraljeva od 9.30h ponovo otvoren za saobraćaj, izgrađena devijacija

Deo Ibarske magistrale kod Adrana, koji je bio zatvoren jer su poplave odnele most preko Musine reke, biće u 9.30 časova pušten u saobraćaj pošto je izgrađena devijacija.
Deo Ibarske magistrale kod Kraljeva od 9.30h ponovo otvoren za saobraćaj, izgrađena devijacija
Foto: FoNet/AP
Rukovodilac Odeljenja za poslove civilne zaštite Zdravko Maksimović rekao je za RTS da je postavljena saobraćajna signalizacija, i da će saobraćaj za putnička i teretna vozila biti bez ograničenja.
Devijacija je duga 80 metara, a pored dve saobraćajne trake urađena je i pešačka staza i biće u funkciji dok ne bude izgrađen novi most, za koji Maksimović navodi da će uskoro biti završena projektna dokumentacija.
Junske poplave odnele su most u Adranima kod Kraljeva, zbog čega je deo Ibarske magistrale bio u prekidu, a vozači su do Čačka išli starim putem.
 
Ministar građevinarstva Goran Vesić tada je najavio da će za četiri meseca biti izgrađen novi most, ali i da će biti urađena devijacija kojom će saobraćaj biti nastavljen na magistrali.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.