Učesnici protesta protiv nasilja u Beogradu u subotu idu do zgrade Pinka

Organizatori skupa "Srbija protiv nasilja" održaće naredni protest u Beogradu u subotu, 1. jula.
Učesnici protesta protiv nasilja u Beogradu u subotu idu do zgrade Pinka
Foto: 021.rs
Učesnici protesta će šetati do televizije Pink kako bi izrazili protest zbog najave održavanja novog rijalitija.
Poslanik "Zeleno-levog" kluba Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da organizatori očekuju provokacije ispred te televizije ali da će oni "šetati mirno" i da oni "ne žele da ruše" tu televiziju već samo da pokažu "šta misle o tom zlu".
"To mora da se prekine, a kako - videćemo. Neka Aleksandar Vučić i Željko Mitrović dobro razmisle kako se ponašaju prema građanima", rekao je on.
 
Jovanović je dodao da će okupljanje građana biti zakazano za 18 časova ispred Doma Narodne skupštine, nakon čega će kolona krenuti Ulicom kneza Miloša, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića do zgrade televizije Pink.
  • Milanče

    28.06.2023 16:47
    nasilje
    Nasiljem protiv nasilja. Baš interesantno. Ali njihovo nasilje nije isto kao nasilje drugih. Svašta.
  • O

    28.06.2023 14:31
    O
    Ovo je besmisleno! Se Tati do Pinka i…? Jel Covek rekao bice jos jedan pored Zadruge oce ga neko soreciti?! Setnjama i govorancijama nikada jer mi zivimo u Autokratiji i Kriminalu gde ovaj vid Protesta nemoze nikada rezultate!!! Sa takvima se odlicno zna kako se ski daju sa Vlasti!!! Pink neka radi sta oce niko mu Nebrani Ali samo na Kablovskoj kao svugde u Svetu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.