Kosovska policija zaustavila Vučićevog sina, terala ga da skine majicu sa provokativnim porukama

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića Danilo Vučić zaustavljen je tokom današneg boravka na Kosovu.
Kosovska policija zaustavila Vučićevog sina, terala ga da skine majicu sa provokativnim porukama
Foto: Beta/AP (Visar Kryeziu)
Policija Kosova ga je naterala da skine majicu sa, kako su ocenili, provokativnim porukama, objavila je RTV Dukađini.
Ona takođe objavljuje video snimak na kojem se, kako tvrde, vide pripadnici policije kako zaustavljaju sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
"Po završetku ceremonije koja je održana u Gračanici, RTV Dukađini je obezbedila snimke na kojima se vidi da je kosovska policija zaustavila automobile u kojima se nalazio sin predsednika Srbije kako bi mu skinula majicu sa antikosovskim natpisima", piše na sajtu RTV Dukađini na kojem je objavljen i navodni snimak koji to potvrđuje.
 
Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja.
 
Beta je pokušala da potvrdu ili demanti ove vesti dobije od Policije Kosova, ali ni jedan od portparola do sada nije dostupan.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su njegovog sina Danila danas u Gračanici tri puta policajci zaustavljali i pretresali.
 
"Čestitam kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kada pošalje ljude da se iživljavaju na tuđoj deci, to im je u redu", rekao je Vučić, prenosi FoNet.
  • sva

    29.06.2023 07:43
    srpska junačka večita tatina "deca". Mira Markovic sigurno razume nežnu brigu za tatine sinčice i gaji empatiju za očinsku brigu prvih medju očevima srbije.
  • Apsurdistan

    28.06.2023 22:52
    Ne znam da li ste botovi ili iskreno veličate ovaj postupak ali vam se divim kako ste zaboravili da je Vučić potpisao Briselski sporazum i sproveo SVE preuzete obaveze a Kosovari NIJEDNU, da je samoinicijativno dodatno povukao Srbe iz policije, sudstva i tužilaštva i NESKRIVENO ostavio prostor Kosovarima da preuzmu kompletnu legalnu vlast nad Severom Kosova te da je platio autobuse Kosovarima da sve muške glave sa Severa dovuče u Beograd i ostavi prostor nelegitimnim predsednicima opština da preuzmu funkcije i zgrade- i sada se DIVITE detetu Danilu za majcu?
    Da li znate samo u poslednjih par meseci koliko se Srba iselilo sa Kosmeta?
    Da li znate ko su bili prvi koji su se doselili u svoje NOVE stanove u Beogradu i Novom Sadu?
    I treba da propadnemo.
  • Lili

    28.06.2023 22:50
    Umislio da je naslednik dinastije. Što se sinak švrćka sa obezbeđenjem tamo?!? Besposlen ili je na godišnjem odmoru? Danas je radni dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija