Vučić: Danila u Gračanici tri puta zaustavljali i pretresali, čestitam Kurtiju na hrabrosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su njegovog sina Danila danas u Gračanici policajci tri puta zaustavljali i pretresali.
Vučić: Danila u Gračanici tri puta zaustavljali i pretresali, čestitam Kurtiju na hrabrosti
Foto: FoNet
"Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili", rekao je Vučić.
 
On je dodao da će jednog dana napisati knjigu, da dobro pamti sve stvari, posebno one koje se tiču KiM.
 
"Biće ljudima zanimljivo", rekao je on i dodao da je parola "predaja nije opcija" za ceo život.
Podsetimo, Vučićev sin je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, prenosi Koha ditore, dok TV Dukađini navodi da je kosovska policija sina predsednika Srbije naterala da skine majicu sa natpisom "predaja nije opcija", jer su ocenili da je reč o provokativnim porukama.
Ta televizija takođe je objavila video snimak na kojem se, kako tvrde, vide pripadnici policije kako zaustavljaju sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
"Po završetku ceremonije koja je održana u Gračanici, RTV Dukađini je obezbedila snimke na kojima se vidi da je kosovska policija zaustavila automobile u kojima se nalazio sin predsednika Srbije kako bi mu skinula majicu sa antikosovskim natpisima", piše na sajtu RTV Dukađini na kojem je objavljen i navodni snimak koji to potvrđuje.
 
Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja, dodali su.
  • Maroder

    29.06.2023 09:12
    Komentatori stvarno ste.....Dete Danilo brani goloruki srpski narod i nejac na koji napadaju pomahnitali ustaski bojovnici..Cek, cek kanda sam vec gledao ovaj film ali davno? Mozda sam pomesao neke aktere ali znam fabulu radnje..Frenki je opravdano sprecen, Joca (My name is Jovica Stanisic) i on je tu negde sa Frenkijem..ko ce sad u kamionima punog voca i konzervi da zapakuje koji sanduk kalasa, zolja i ostalog..ko ondak davno...samo film ima tuzan kraj
  • Nemus

    29.06.2023 08:38
    Cirkus Kolorado
    Kako prosečnom sendvičaru, posle puštanja tri kosovska portira sa kundačarama u šestoj deceniji, "uzapćenih" ko zna gde, i ko zna kad, i posle posete "najhrabrijeg" predsedničkog prestolonaslednika Kosovu i Metohiji, baj d vej, danonoćno okruženog raznim Kobrama, da je sve ovo bliska saradnja, i dogovor Kurte, i Murte, u režiji Kristofera Kolumba?
  • Da li ce i Danilo

    29.06.2023 08:37
    klicati
    ... slobodi, kao neki od nas koji nisu vise medju nama? Da li ce u novom Narodnom pokretu za otadzbinu Srbiju on biti pocasni clan sa ovakvim cinom hrabrosti i patriotizma?
    Da li je moguce da bas svi Srbi misle da reci "Presveta Bogorodice osveti nas" - nisu u duhu Pravoslavlja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija