SNS funkcioner iz Negotina koji je sa ocem pretukao oca bivše supruge podneće ostavku

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković za Nova.rs kaže da će njegov pomoćnik Mladen Bošković, inače funkcioner SNS i nasilnik sa snimka koji je zgrozio javnost sutra podneti ostavku
SNS funkcioner iz Negotina koji je sa ocem pretukao oca bivše supruge podneće ostavku
Foto: Pixabay
Kako prenosi Nova, reč je o uznemirujućem video snimku, na kojem se vidi da se Mladen Bošković i njegov otac fizički obračunavaju sa ocem Mladenove bivše partnerke, s kojom ima maloletno dete.
Scena se desila nakon što je Bošković u vidno alkoholisanom stanju došao da vrati dete majci. Na snimku se vidi da Mladen i njegov otac udaraju oca bivše partnerke na zemlji, a potom i kako nesrećni čovek dobija dva udarca nogom u glavu, prenosi Nova.rs. U pozadini se čuje plač deteta.
Bošković je inače funkcioner Srpske napredne stranke, višegodišnji je pomoćnik predsednika opštine Negotin, a bio je i poslanik SNS u Skupštini Srbije.
 
Redakcija Nova.rs ovim povodom je kontaktirala Boškovićevog pretpostavljenog, predsednika opštine Negotin Vladimira Veličkovića, koji kaže da osuđuje svaki vid nasilja i da će Bošković podneti ostavku.
 
"Mladen Bošković će danas, najkasnije sutra ujutru podneti ostavku i tražiti pravdu na sudu. Krivci za ovo što se desilo su i s jedne i s druge strane, ovo nema veze s poslom koji Mladen radi, ali je ostavka njegov moralan čin i nešto što je normalno da se uradi u ovakvoj situaciji. Ovo je jedna velika porodična tragedija, to je agonija koja traje već četiri, pet godina. Žao mi je najviše tog malog deteta, koje je najveća žrtva", kaže Veličković.
 
Na pitanje da li je opština na bilo kakav način pokušala da zaštiti ovu devojčicu i njenu majku, kaže da se oni "nisu mešali".
 
Nova.rs prenosi da je bivša partnerka Mladena Boškovića rekla da godinama trpi nasilje.
  • pajo patak

    29.06.2023 17:02
    @Хомер
    da li ti je prezime Simpson ?
  • ZX

    29.06.2023 15:54
    @ Хомер
    Vi hoćete da se svima sudi po zakonu. Pa da li ste svesni da pravosuđe ne postoji u tigru? Kažete da se svega sećate, pa onda vam je jasno da se kantar pravde u nebeskoj Srbiji odavno opasno nakrivio. I primeri koje ste naveli u vezi opozicije su šala razonoda kad se uporede sa masivnim krađama, lažima i nasilju koje sprovodi sekta. Inače svi bi odgovarali, ali u pravnoj državi.
  • Хомер

    29.06.2023 09:39
    Ух, ух
    Што смо нервозни? Глумимо да смо против насиља а овамо би да вијамо неког! Хоћемо да кажемо да садашњи не поштују законе а кад се гласало из Солуна поштовало се? Хоћете равноправност а већ знате да овај јесте крив док за Бјелогрлића знате да ("ако је крив").? Не , није крив Бјелогрлић! То што смо гледали својим очима снимак није заправо ништа. То је лаж! Где би они? То што је Ђилас јавно признао нема везе јер би знате да " ако је крив". Знам ја добро да слабо се поштују закони, ја само тежим да се поштују. Да сам ја власт не би нико мени писао да ће неког вијати а блокирао би ми путеве исто онако како би то било могуће у Немачкој или Француској. Лицемери! Видим да се око дроге најбоље разумете!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija