Belivuk otkazao punomoćje advokatima, suđenje odloženo do avgusta

Optuženi vođa organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk otkazao je na današnjem suđenju punomoćje svim svojim advokatima.
Belivuk otkazao punomoćje advokatima, suđenje odloženo do avgusta
Foto: 021.rs
Belivuk je tražio da se tužilaštvo izjasni da li je podiglo optužnicu, ili je odustalo od gonjenja svedoka-saradnika za dela koja su priznali tokom svedočenja, a nisu obuhvaćena optužnicom niti njihovim sporazumima.
Nebojša Janković i Nemanja Đurić su takođe otkazali punomoćje svojim advokatima.
Na pitanje sudije da li će odmah da se izjasne o novim braniocima, Belivuk i ostali su rekli da neće.
 
Suđenja koja su bila zakazana za ovaj mesec su otkazana, a suđenje će se nastaviti u avgustu.
 
Na prethodnim suđenjima optuženi su iznosili primedbe na iskaze okrivljenih-saradnika, a za sutra je bilo planirano ispitivanje oštećenih, što je sad odloženo.
  • Zz

    29.06.2023 06:50
    Optuženi za ubistvo 10 - 20 ljudi, skoro pa masovno ubistvo, a odlaže im se 2 meseca suđenje. Oper Šarić stil suđenja, ima da se rastegne dok god Vučić bude vladao. A onda će da ih puste.
  • w/e

    29.06.2023 03:23
    pametno
    Iskoristice svaki propust u zakonu u svoju korist. Mene i dalje zanima kako se na osnovu 100g droge i 60k eur dize optuznica za organizovani kriminal i sverc nekih nezamislivih kolicina droge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.