Danas je poslednji dan da predate oružje bez posledica - saznajte koliko je do sada predato

Građani Srbije još danas mogu da predaju oružje bez ikakve krivične odgovornosti, bez potrebe da se legitimišu, ostavljaju podatake o sebi i dokazuju poreklo oružja.
Danas je poslednji dan da predate oružje bez posledica - saznajte koliko je do sada predato
Foto: Pixabay

Mogu i da pozovu policijske službenike na adresu i tako predaju oružje.

Građani Srbije su u okviru akcije "Predaj oružje", od 8. maja do juče, 29. juna, policiji predali ukupno 102.818 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, rečeno je u MUP-u.

Od početka akcije predato je 77.003 komada oružja, 4.045.246 komada municije i 25.815 komada minsko - eksplozivnih sredstava.
 
U te brojke uračunato je legalno, nelegalno i oružje i eksplozivne naprave koje su predate nakon smrti lica.
  • zztop

    30.06.2023 12:02
    Kume džaba oružje , narod je spreman da PUKNE...
  • Popaj

    30.06.2023 10:14
    Sirija irija rija ija
    Hoce li i ovi sa granica da predaju oruzje. Ne znam vise ni odakle su, dolaze sa svih strana. Puca se ko na divljem zapadu. Mozda im treba prevesti pa da donesu i oni bez posledica
  • Миша

    30.06.2023 08:53
    Миша
    Ништа се нејће,променити ако Казне за Оружије,небуду Драконске и важе за све! А све ми нешто,говори док је овај,Режим АВ на Власти биће тако из више,разлога!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.