Vesić: Blokada auto-puta oštetila budžet za oko četiri miliona evra

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić ocenio je da je blokada auto-puta tokom protesta "Srbija protiv nasilja" napravila štetu budžetu Srbije od više od četiri miliona evra.
"Za te pare mogu da se izgrade dva vrtića. A šteta koju imaju prevoznici koji moraju da zaobilaze puteve, koriste više goriva, opterećuju lokalne puteve, stranci koji se boje da voze kroz Srbiju da ne bi stajali satima u neki kolonama, teško može da se izračuna, a meri se desetinama miliona evra“, naveo je Vesić.
Ocenio je da ideja da se blokira auto-put dan pre 1. jula, kada stotine ljudi krene na odmor, govori o tome da je u pitanju "politika nasilja".
Učesnici protesta "Srbija protiv nasilja" su u petak, 30. juna, blokirali auto-put u Beogradu i Novom Sadu.
 
Blokada je u Novom Sadu trajala oko sat i po, a u Beogradu oko dva sata.
  • Vesic

    05.07.2023 11:16
    I osteta
    Ti si preleteo u stranku i zajedno s njom si ostetio sve nase zivote zauvek I 100%.
    Kako je narod dozvolio da se zlo ovoliko prosiri?
  • čeče

    02.07.2023 22:05
    NAJVEĆA ŠTETA JE SNS
    E moj nesrećni Vesiću, pa koliko ste ti i tvoji sns jataci oštetili budžet, pa ta šteta se meri milijardama. 35 milijardi smo dužni, zahvaljujući vašoj ludoj politici.
  • Blokade puteva

    02.07.2023 16:57
    Predlažem danonoćne blokade puteva na smenu, do ispunjenja svih zahteva !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija