Još jedno ranjavanje nožem u Beogradu: Mladić zadobio rane opasne po život

M. N. (20) teško je povređen u Primoštenskoj ulici u Batajnici kada ga je nožem napao A. P. (22).
Još jedno ranjavanje nožem u Beogradu: Mladić zadobio rane opasne po život
Foto: 021.rs
Policija je uhapsila osumnjičenog mladića, javlja Blic.
"Policija i Hitna pomoć zatekli su teško povređenog M. N. ispred ugostiteljskog objekta 'Džo'. On je bio povređen u predelu vrata, a povreda je opasna po život. Prevezen je u Urgentni centar", kaže izvor "Blica".
Kako se navodi, ustanovljeno je da je u tuči povređen i A. P. (22), koji je nakon medicinskog pregleda priveden u policijsku stanicu Zemun.
 
Istraga je u toku.
 
Podsećamo, ranije danas objavljeno je da je 17-ogodišnji maloletnik uhapšen zbog sumnje da je nožem na smrt izbo M. A. (31), a njegovog prijatelja B. D. (27) teško ranio sinoć u Žarkovu.
  • Nemanja

    03.07.2023 13:21
    Jos jedan uobicajen dan u tigru.
  • @Jovan

    03.07.2023 12:07
    Ne, baš naprotiv dragi sugrađanine. Ovaj je izgleda kopirao vođe protesta dok su se makljali i pokazivali na sopstvenom primeru kako su protiv nasilja.
  • Jovan

    03.07.2023 10:59
    Da li vam sad oni "Srbija protiv nasilja" protesti imaju vise smisla dragi sugradjani?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.